Over mij

Mijn naam is Claire Bolt en ik ben geboren in 1979 en woonachtig te Deventer. Ik ben naast therapeute ook moeder van twee prachtige bloedjes van kinderen.

Toen ik mijn onderzoek deed naar robotica in de pedagogiek (voor mijn master Ecologische Pedagogiek) wist ik het ineens; wij hebben verbinding nodig.
Wij zijn mensen en willen in contact zijn. Met anderen en met onze omgeving, maar ook met onszelf. Die robots voegden ineens heel weinig toe na dit inzicht. 

Na veel wikken en wegen, ben ik gestopt met mijn master en een opleiding gaan volgen als Energetisch Therapeut om mensen te coachen bij vraagstukken. Als ik iets heb geleerd de afgelopen jaren is dat niks onmogelijk is: dat veel kan veranderen én dat er meer mogelijk is dan je denkt. Soms lukt het om bestaande patronen te veranderen. Niet altijd, maar vaak is er veel ruimte om te bewegen. Om anders te kijken en te ontdekken wat wél goed is aan je huidige situatie. Vanuit die beweging ontstaat er ruimte om te veranderen.

We willen allemaal gelukkig zijn, maar hoe doe je dat eigenlijk? Zelf was ik tien jaar geleden ook niet gelukkig. Ik wist dat het anders kon, dat voelde ik diep van binnen, maar hoe dan? Inmiddels ben ik heel wat ervaring rijker, door studies te volgen zoals hypnotherapie en NLP. Door te werken met cliënten die ook vast liepen in hun leven. Maar ook door aan mijzelf te werken. Overtuigingen te verwijderen. Leren om te gaan met een chronische ziekte. Grenzen te stellen, en mijzelf voorop te zetten, ook met een gezin.
Maar ook om te leren ademen.

Mijn oma zei al : “Een zucht geeft lucht”. En dit werkt voor mij ook zo. Door goed adem te leren halen verbindt je weer je hoofd met je lijf en kom je terug in contact met je eigen energie.

 

Opleidingen & Trainingen
2020
HBO Psychosociale Basiskennis (in opleiding)
2019  Training Trauma en stress verwerking van der Kolk Instituut
Post HBO Hypnotherapeut Maagband
2018 Training Yessolution
2018 – 2016 HBO Energetisch Therapeut (NLP, Regressie, Hypnotherapie, Innerlijke Kind Therapie)
2014 – 2016 Master Ecologische Pedagogiek (certificaten)
2015 Training M. Selekman oplossingsgericht werken met kinderen & jongeren
2014 Training Management Drives
2013  ICM Projectmanagement
2005 Training C. de Bruin Geef me de Vijf
2002 – 1998 HBO 1e gr. Lerarenopleiding Bachelor degree

 

Ben je geïnteresseerd in hypnotherapie?

Bel of mail me dan even! Ik zal altijd binnen uiterlijk 2 werkdagen reageren.