In balans leven

Een gelukkig en geslaagd leven begint met een gezonde geest in een gezond lichaam. En als de een niet mee werkt met de ander ontstaat er een disbalans. 

Om bewust te worden waar het in je leven spaak loopt en hoe je controle krijgt over je geest en lichaam waardoor die twee weer gaan samenwerken, werk ik met 5 pijlers.

Ik werk met 5 pijlers, waaronder:

Neuro : Hoe kan je je lijf laten samenwerken met je geest? Je krijgt inzage in hoe je zelf controle kan krijgen over je lichaam. We onderzoeken o.a. je slaap, je rust, je activiteiten en je voedingspatronen. 
Psyche: Je bent niet alleen een lichaam, je bent ook een mens met emoties en gevoelens. Je leert wat je emoties je te vertellen hebben en waar ze op gebaseerd zijn.
Gedrag : We hebben allemaal gedrag aangeleerd, soms is dat nuttig en soms werkt het belemmerend. Door te onderzoeken waar je in je verleden dit hebt aangeleerd en je patronen te veranderen, verander je ook je toekomst.
Immuniteit: Psychosomatische klachten zijn signalen van de geest aan het lichaam dat er ergens een ‘error’ ontstaat. Je leert de signalen op tijd herkennen en je krijgt handvatten op zelf anders te reageren.
Zingeving: Zin in het leven en zin geven aan je leven is een belangrijk onderdeel van wie je bent. Of je nou atheïst bent of spiritueel ingesteld, leeft met god of zonder, alles is energie. Door met deze energie te werken ontdek je wat je doel hier op aarde is.

Ga voor een gezond gelukkig en rijk leven

In de sessies leer je jezelf zo te programmeren dat je je doelen gaat behalen. Het ligt er natuurlijk aan wat we gaan tegenkomen in de sessies, maar mijn intentie is dat je inzicht krijgt in je eigen overtuigingen en dat je je onderbewustzijn leert aanspreken.
Je leert genoeg tools om zelf je overtuigingen te veranderen en je leven zo vorm te geven dat jij er gelukkig van wordt.

We betrekken tijdens de sessies niet alleen je gedrag, maar ook je energie lijf. Jij bestaat immers niet alleen uit een lichaam maar ook uit energie. Energie hoort in je lichaam vrij te kunnen stromen. Maar door ervaringen uit het verleden, door trauma’s en door gedragspatronen of overtuigingen kunnen blokkades ontstaan. De energie stroomt niet meer lekker door. Je lijf werkt nauw samen met je hersenen. Lichamelijke klachten laten vaak zien waar je op psychisch gebied mee worstelt. Maar je bent niet alleen een lichaam, je hebt ook een ziel. Door contact te maken met je ziel door middel van universele liefde kom je weer sneller bij je originele blauwdruk. De beste manier om resultaat te krijgen in de sessies is zowel je gedachtes als je gevoel en je gedrag te laten samen werken. 

Wat mag je verwachten?

Je bekijkt in een veilige setting je gevoelens en innerlijke beelden die je een poos onderdrukt hebt. 

Door het belichten van deze innerlijke wereld ontstaat er weer ruimte. Dit zal in eerste instantie rust geven. In tweede instantie kan er ruimte ontstaan om weer in beweging te komen. Daardoor ontstaat er vanzelf de zo gewenste verandering.

We onderzoeken ook het systeem waar jij je in verhoudt. Dit betekent dat we kijken naar je relaties op familie, vrienden en werk gebied. We onderzoeken je positie en het patroon van gedrag in bepaalde situaties en koppelen dit weer aan hoe jij lichamelijk reageert.

Er zijn clienten die letterlijk een lichamelijke “rush” ervaren wanneer er energetisch werk wordt gedaan en er blokkades zijn opgeruimd. De sessie eindigt altijd in een positieve emotionele staat van zijn. 

Het kan zijn dat je huiswerk en hypnoses mee krijgt om nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Tarieven en praktische zaken

  • Een intake kost € 190,00.
  • Een sessie van 1 uur kost € 95,00 en gemiddeld duurt 1 sessie tussen de 60 en 90 minuten, dus € 142,50.
  • Studenten en lage inkomens krijgen korting. 
  • Je kan voor een vergoeding voor de zorgverzekering in aanmerking komen.
  • Zorg ervoor dat je na de sessie niks hebt gepland, de sessies kunnen intensief zijn.
  • Drink genoeg water na een sessie. 
  • Je zorgt er voor dat je ‘schoon’ een sessie binnen komt ; er zit geen alcohol of drugs in je lijf.