Ervaringen

Ervaringen van mensen die jou voorgingen zijn vaak toch de beste overtuigers. 
Onderstaand ervaringen en citaten van mijn cliënten: 

Ruud de Boer, 47 jaar

Claire is bijzonder goed in inzicht geven m.b.t. je hulpvraag, en komt ook met concrete handvaten aan die je helpen om vorm te geven aan een werkelijkheid die beter bij je past. Zowel lichamelijk, geestelijk als op zielsniveau. Met gemak kan ze je waar nodig terugleiden naar situaties in het verleden, ook vorige levens, waardoor ballast die je nu niet meer nodig hebt kunt oplossen. Claire beschikt over een clairvoyance waardoor ze je vragen stelt die de spijker op z’n kop slaat, en je de kern van een probleem kan laten zien. En daarnaast is het een heel gezellig mens waar je ook heel goed mee kunt lachen!

 
Anouk d. L., 52 jaar

“Ik had altijd al moeite met het slikken van pillen, en toen ik kanker kreeg werd dat op een gegeven moment echt een probleem. Tot mijn grote blijdschap was het na één sessie met Claire was het opgelost, en nu, zes maanden later, gaat het nog steeds goed. Dankjewel 💕”
 
 

Roelof T, 58 jaar

“Op een moment in mijn leven dat alles leek tegen te zitten, ik noemde het zwemmen in stroop, naar Claire gegaan. Binnen enkele sessies zat ik weer midden in de flow. Zelfs een huis waar ik al tijden mee worstelde, was opeens verkocht voor een plek waar ik alleen maar van kon dromen. Door de inzichten en innerlijke groei merk ik nu, bijna 2 jaar later, nog steeds het verschil op vele vlakken. “

Jan H., 43 jaar

“Als ik heel eerlijk ben dacht ik eerst jaja, eerst zien dan geloven. Maar Claire werd aanbevolen door een vriend en zijn oordeel vertrouwde ik op. Maar inmiddels kan ik zeggen dat haar manier van werken effectief is. Claire weet veel over hoe het lichaam werkt en hoe je de werking kan beïnvloeden. Ik ben nog steeds een nuchtere Harrie en echt geen ‘zweeftype’ maar kan wel zeggen: dit werkt!”

 

Randy M., 26 jaar

“Claire nogmaals bedankt!!
Ik zie zoveel resultaat. Ik was thuis meestal chagrijnig en gisteren was ik met mama aan het lachen en grappen. Dit werkt bij mij.
Super veel dank, ik zal je zeker op de hoogte houden”

Astrid S., 54 jaar

“Ik ben onder behandeling bij jou en wat ik niet voor mogelijk hield omdat ik dacht dat het mij niet zou lukken was gewicht vermindering maar het belangrijkste was mijn energie en levenslust terug krijgen gevoed door eigenwaarde ipv suikers 🙏 we zijn nu 8 maanden verder en voel me helderder en rustiger ❤ ik raad iedereen een Claire Bolt  aan! Fijn en warme vorm van coaching “