Wat zeggen anderen?

Ervaringen van mensen die jou voorgingen zijn vaak toch de beste overtuigers.  Onderstaand ervaringen en citaten van mijn cliënten: 
Hallo Claire. Graag zou ik je een review willen geven. Tijdens mijn eerste behandeling heb ik de slappe lach gehad. De spanning was weg en ik kon me helemaal openstellen. Toen wist ik het zeker, zij is de juiste persoon om mij een spiegel voor te houden. Ze is toegankelijk en denkt graag met je mee/vooruit in je proces. Bedankt Claire
Rianne K.S.
52 jaar
Claire is een gezellige en zeer sensitieve therapeut. Ik kwam bij Claire vanwege mijn eigen gevoeligheid voor energie en de weerslag daarop op mijn buik met allerlei intoleranties. Ik ben in totaal 3 keer geweest bij Claire en ben hypnose en regressietherapie ondergaan . Een hele bijzondere energetische ervaring onder prettige begeleiding. Claire voelde mij haarfijn en aan en daardoor kon ik me overgeven aan het proces!
Jessica Oosterbroek - Rothman
40 jaar
Ik was vrij sceptisch over hypnotherapie, maar vond het toch de moeite waard het eens te proberen. Ik zat niet lekker in mijn vel, was onrustig, zat in een negatieve spiraal en had totaal geen energie. Claire is een prettig persoon die echt naar je luistert en mij tips gaf waar ik iets mee kon.
Ik heb dagelijks haar audio opnamen beluisterd, maar had toch vaak de gedachte: 'jaja ik geloof niet dat dit mij gaat helpen'.
Toch voelde ik mij na een aantal weken velen malen beter dan voorheen. En de enige oorzaak die ik daarvoor kan bedenken is hypnotherapie. Dus ik ben heel blij dat ik naar Claire ben toegegaan en het is een fijn idee dat ik er terecht kan.
Erwin Doorn
36 jaar
Claire is een open en warm persoon. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak en veilig bij haar. Daardoor kon ik aan mijzelf werken en mijn emoties aangaan.
Ik had niet verwacht dat hypnotherapie bij mij zou passen. Thuis had ik er ook veel baat bij, tijd voor mezelf, even tot rust komen. Ik ben super blij dat ik mijn negatieve energie hebben kunnen omzetten naar positief!
Gemma Westendorp
55 jaar
Ondanks dat ik geleerd had wat er gebeurde in mij telkens, was ik niet in staat de knoppen te vinden.
Het resultaat was dat ik regelmatig weer in een “ongewenst gedrag” zat, met alle gevolgen van dien.
Claire stelt veel en goede vragen en kan daardoor naar de bron, wat maakt dat je reageert zoals je reageert?
Naast de hypno-sessies, wat ik als zeer fijn ervaarde, adviseerde Claire ook op bewustwording, voeding en supplementen.
Het resultaat is een grote stap in de beheer van mijn binnenkamer waar ik nu zoveel beter de knoppen weet te vinden, zoveel meer in balans ben en mij zoveel beter voel.
M.B.
52 jaar
Ik kwam met veel spanning de 1e keer bij Claire binnen. Maar dit was gelijk weg, ze is een fijn, gezellig en warm mens. Ik kon mij helemaal openstellen bij haar. Ze luistert goed en wist gelijk waar mijn zwakke plek zit. De behandelingen bij haar hebben mij erg geholpen. Ik zal haar dan ook voor iedereen aanraden.
Inge
36 jaar
Claire heeft echt aandacht en ruimte, het is gemakkelijk je te ontspannen bij haar. Ze is een fijne coach, warm, liefdevol en geduldig.
Maya
45 jaar
Ik was helemaal overspannen en op advies van mijn zoon kwam ik bij Claire. Bij binnenkomst voelde het gelijk al goed. Ik werd helemaal op mijn gemak gesteld en kon mijn hart luchten. Daarna hebben we samen een plan van aanpak gemaakt. De hypnotherapie vond ik eerst wel een beetje eng maar dat was na de eerste sessie over. En uiteindelijk ben ik er goed uit gekomen.
Je bent een aanrader.
Chris Smit
62 jaar
Claire geeft je een prettig en goed gevoel tijdens de sessies. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen en mijn doelen snel heb bereikt. Het geeft mij ook een prettig gevoel dat je altijd weer terecht kan bij Claire.
Sofie Pusceddu
22 jaar
Ik was in het begin nogal sceptisch. Kan dat echt? Onder hypnose dingen veranderen. Maar Claire is heel duidelijk en helder. Ik vertel vrienden nu ook dat het helemaal niet eng is, je bent er wel bij, maar je bent diep ontspannen. De gesprekken met Claire hielpen mij ook beter mijzelf te begrijpen. Ik had moeite met emoties plaatsen en hoe ik dat moest communiceren. In het begin was ik heel eigenwijs maar Claire bleef geduldig en herhalen en uitleggen. Pas na een poos kon ik dat ook toepassen in mijn eigen leven. Ik heb nu geen paniek aanvallen meer, en ik kan gezonder communiceren met mijn omgeving.
Anoniem, man
24 jaar
Wat Claire onder anderen heel goed doet is een veilige omgeving creëren waardoor ik mij veilig voel om over mijn gevoelens en problemen te praten. Daarnaast is het heel fijn dat Claire ook daadwerkelijk het probleem aanpakt in de diepte en niet op de oppervlakte blijft. Ik heb daarnaast veel handvaten gekregen waaronder hypnotherapie, die mij in een korte tijd veel hebben geholpen.
Attila Uygun
24 jaar
Hypnotherapie ondergaan met begeleiding van Claire, is kiezen voor een blijvend resultaat! Tijdens en tussen de consulten door kreeg ik inzichten en ontving ik heling op onbewuste stukken. Hierdoor kreeg ik weer balans in mijn leven en kwam ik in een flow. Claire heeft me begeleid op een doortastende, scherpe, liefdevolle en humoristische wijze.
Janine Vredenberg
44 jaar
In de sessies heb ik geleerd waar mijn valkuilen liggen, wat mijn triggers zijn en hoe ik mijn omgeving kan inzetten als ik weer eens in een mindere episode geraak. Ik ben bewuster geworden van mijn eigen gedrag. Ik zou Claire zeker aanraden.
Anoniem, man
58 jaar
Ha Claire, Het voelt voor mij alsof ik een zware, buitengewone verwarrende en angstige tijd nu achter mij gelaten heb. Ik wordt nu al een tijdje rustig wakker, voel mij rustig en ok door de dag en ga rustig naar bed. Kortom, het gaat goed met mij. Wat ik ontdekte waren twee dingen: allereerst plakte ik onbewust het 'onmens' beeld van mijn moeder op alle vrouwen. En werd daarin bekrachtigd in de relaties tot nu toe. Uiteraard. Ik moest ineens lachen dat ik onbewust hetzelfde deed met mijn partner, een buitengewoon betrouwbaar, standvastig en voorspelbaar mens. Er viel ter plekke veel angst van mij af. Bijzonder hoe dat werkt. Ten tweede merkte ik dat de 'hechtingsangst' een combinatie leek te zijn van angst op zelfbehoud (3e chakra) en angst op de relatie (4e chakra). Angsten die zijn ontstaan in de afhankelijke hechtingspositie naar mijn moeder. Echter, ik ben nu een grote jongen die zich op een autonome wijze mag verbinden met een andere vrouw, in dit geval met mijn partner. Eigenlijk is dat nog meer het ervaren de reeds aanwezige verbinding op de onderstroom. Er valt niets meer te vrezen. Door vooral die onderstroom te ervaren vervielen beide angsten. Hoe dan ook, ik heb 7 maanden in een hel gezeten waarin ik niet meer wist waar ik vandaan kwam, wat nog waar was, waarin dat wat ik kon ervaren soms haaks stond op mijn gedachten. Ik voelde mij totaal geklust. Maar ik ben 'back again'! Opgeschoond, koordjes verbroken zodat ik werkelijke verbinding met mijzelf en anderen mag ervaren. Dank voor je begeleiding en sessies!
Eduard D.
57 jaar
Ik ging als een bibberende angsthaas naar binnen en ben als een zelfverzekerde vrouw weer naar buiten gegaan. Claire stelt je meteen op je gemak. Ik zal haar bij een ieder aanraden.
José M.
65 jaar
Claire heeft mij met veel geduld en doortastendheid, liefdevol begeleid in het hanteren van mijn buikpijn.
Veroni N.B.
58 jaar
Mijn ervaring met Claire was geweldig. Ze is een fijn en gezellig persoon en zeer kundig. In enkele sessies heb ik dingen opgelost die al lange tijd bij mij speelden, hierdoor is mijn relatie met mijn partner en kinderen veel opener geworden en verder verdiept, waardoor we volop van elkaar genieten.
Mark Oosenbrug
41 jaar
Claire is bijzonder goed in inzicht geven m.b.t. je hulpvraag, en komt ook met concrete handvaten aan die je helpen om vorm te geven aan een werkelijkheid die beter bij je past. Zowel lichamelijk, geestelijk als op zielsniveau. Met gemak kan ze je waar nodig terugleiden naar situaties in het verleden, ook vorige levens, waardoor ballast die je nu niet meer nodig hebt kunt oplossen. Claire beschikt over een clairvoyance waardoor ze je vragen stelt die de spijker op z’n kop slaat, en je de kern van een probleem kan laten zien. En daarnaast is het een heel gezellig mens waar je ook heel goed mee kunt lachen!
Ruud de Boer
47 jaar
Na 8 weken met volle pijn in mijn darmen kwam ik bij Claire. Ik heb al sinds jaren PDS en in de basis heb ik dit goed onder controle, maar op dat moment absoluut niet meer. Na allerlei ziekenhuis onderzoeken en verblijf in het ziekenhuis was de oorzaak medisch gezien niet te vinden. Natuurlijk was ik daar blij mee, maar de pijn was er nog steeds in volle glorie. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar hypnotherapie, op advies van mijn huisarts. Gewoon Googl’en en ik kwam bij Claire terecht. Echt de beste keuze ooit!! Claire heeft mijn probleem goed uitgezocht. Waarom gebeurt mij dit? En wat kan ik hier zelf aan doen? Hoe zit ik qua mens en persoonlijkheid in elkaar? De rust en zelfreflectie die Claire geeft heeft bij mij wonderen verricht. Uiteraard ben ik hier zelf vol mee aan de slag gegaan en door mijn eigen inzicht en inzet en de fantastische hulp van Claire heb ik mijn positieve pad weer gevonden. Ik raad Claire aan voor iedereen, ze is een rustig en liefdevol mens. Ze kan enorm goed luisteren en denkt mee in jouw eigen leven. Wat is toepasbaar, wat kan en wat kan niet op dit moment. Ze heeft mijn leven verrijkt en ik leef weer zonder pijn. Als jij jouw probleem wilt oplossen en je wilt er absoluut voor gaan, ga naar Claire!
Dinie Westerhuis
56 jaar
Ik had altijd al moeite met het slikken van pillen, en toen ik kanker kreeg werd dat op een gegeven moment echt een probleem. Tot mijn grote blijdschap was het na één sessie met Claire was het opgelost, en nu, zes maanden later, gaat het nog steeds goed. Dankjewel 💕
Anouk d. L.
52 jaar
Op een moment in mijn leven dat alles leek tegen te zitten, ik noemde het zwemmen in stroop, naar Claire gegaan. Binnen enkele sessies zat ik weer midden in de flow. Zelfs een huis waar ik al tijden mee worstelde, was opeens verkocht voor een plek waar ik alleen maar van kon dromen. Door de inzichten en innerlijke groei merk ik nu, bijna 2 jaar later, nog steeds het verschil op vele vlakken
Roelof T.
58 jaar
Als ik heel eerlijk ben dacht ik eerst jaja, eerst zien dan geloven. Maar Claire werd aanbevolen door een vriend en zijn oordeel vertrouwde ik op. Maar inmiddels kan ik zeggen dat haar manier van werken effectief is. Claire weet veel over hoe het lichaam werkt en hoe je de werking kan beïnvloeden. Ik ben nog steeds een nuchtere Harrie en echt geen 'zweeftype' maar kan wel zeggen: dit werkt!
Jan H.
43 jaar
Claire nogmaals bedankt!! Ik zie zoveel resultaat. Ik was thuis meestal chagrijnig en gisteren was ik met mama aan het lachen en grappen. Dit werkt bij mij. Super veel dank, ik zal je zeker op de hoogte houden.
Randy M.
26 jaar
Ik ben onder behandeling bij jou en wat ik niet voor mogelijk hield omdat ik dacht dat het mij niet zou lukken was gewicht vermindering maar het belangrijkste was mijn energie en levenslust terug krijgen gevoed door eigenwaarde ipv suikers  we zijn nu 8 maanden verder en voel me helderder en rustiger  ik raad iedereen een Claire Bolt  aan! Fijn en warme vorm van coaching
Astrid S.
54 jaar