Over Claire

Mijn naam is Claire Bolt en ik ben geboren in 1979. Ik woon samen met mijn verloofde Olaf en twee prachtige bloedjes van kinderen in Deventer vlakbij de IJssel. De oudste woont al een paar jaar op zichzelf.

Toen ik mijn onderzoek deed naar robotica in de pedagogiek (voor mijn master Ecologische Pedagogiek) wist ik het ineens; wij hebben verbinding nodig.

Wij zijn mensen en willen in contact zijn. Met anderen en met onze omgeving, maar ook met onszelf. Die robots voegden ineens heel weinig toe na dit inzicht. 

Na veel wikken en wegen, ben ik gestopt met mijn master en een opleiding gaan volgen tot Energetisch Therapeut en de weg afgelegd van Integratief Hypnotherapeut tot Ericksoniaans Hypnotherapeut om mensen te begeleiden bij vraagstukken. Als ik iets heb geleerd de afgelopen jaren is dat niks onmogelijk is: dat veel kan veranderen én dat er meer mogelijk is dan je denkt. Soms lukt het om bestaande patronen te veranderen. Niet altijd, maar vaak is er veel ruimte om te bewegen. Helemaal als je het onbewuste inschakelt om tot oplossingen te komen! Om anders te kijken, te voelen en te beleven en te ontdekken wat wél goed is aan je huidige situatie. Vanuit die beweging ontstaat er ruimte om te veranderen.

Mijn missie is om mensen in beweging te brengen. Om een brug te vormen tussen de reguliere en spirituele kant van geneeskunde. Een integrale behandeling van lichaam en geest. Al gaandeweg kwam ik bij hypnotherapie uit. Een methode waarbij je het onbewuste aanspreekt en een verbinding kan maken tussen lichaam en geest. Door oude pijnen te verwerken. Nieuw gedrag te integreren. Om welk doel dan ook te bereiken. In contact zijn met jezelf en je omgeving.

Mijn oma zei altijd al : “Een zucht geeft lucht”. En dit werkt voor mij ook zo. Door adem te halen verbindt je weer je hoofd met je lijf en kom je terug en in contact met je eigen energie.

Claire-5949 ZW LR vierkant

Opleidingen & Trainingen
2023 – 2024 HBO Ericksoniaans Hypnotherapeut
2023 Post HBO familieopstellingen hechting en relaties
2021 – 2022 HBO PDS-therapeut 
2020
HBO Psychosociale Basiskennis Psychologie en Psychiatrie
2019 Training Trauma en stress verwerking van der Kolk Instituut – Boston
2019 Post HBO Hypnotherapeut Maagband
2018 Training Yesolution – Innsbruck
2016 – 2018 HBO Energetisch Therapeut (NLP, Regressie, Hypnotherapie [PDS], Innerlijke Kind Therapie )
2014 – 2016 Master Ecologische Pedagogiek (certificaten)
2015 Training M. Selekman oplossingsgericht werken met kinderen & jongeren
2014 Training Management Drives
2013  ICM Projectmanagement
2005 Training C. de Bruin Geef me de Vijf
1998 – 2002 HBO 1e gr. Lerarenopleiding Bachelor degree

Geïnteresseerd in hypnotherapie?

Wil je een gratis telefonisch kennismakingsgesprek plannen of heb je nog een vraag over hypnotherapie of over de praktijk? Neem gerust contact met mij op. Ik zal altijd binnen uiterlijk 2 werkdagen reageren.

Adres Jan Steenstraat 1, Deventer

Email info@hypnotherapie-deventer.nl

KvK 80581722