Over Claire

Mijn naam is Claire Bolt en ik ben geboren in 1979 en woonachtig te Deventer. Ik ben naast therapeute ook moeder van twee prachtige bloedjes van kinderen.

Toen ik mijn onderzoek deed naar robotica in de pedagogiek (voor mijn master Ecologische Pedagogiek) wist ik het ineens; wij hebben verbinding nodig.
Wij zijn mensen en willen in contact zijn. Met anderen en met onze omgeving, maar ook met onszelf. Die robots voegden ineens heel weinig toe na dit inzicht. 

Na veel wikken en wegen, ben ik gestopt met mijn master en een opleiding gaan volgen als Energetisch Therapeut om mensen te coachen bij vraagstukken. Als ik iets heb geleerd de afgelopen jaren is dat niks onmogelijk is: dat veel kan veranderen én dat er meer mogelijk is dan je denkt. Soms lukt het om bestaande patronen te veranderen. Niet altijd, maar vaak is er veel ruimte om te bewegen. Om anders te kijken en te ontdekken wat wél goed is aan je huidige situatie. Vanuit die beweging ontstaat er ruimte om te veranderen.

Mijn missie is om mensen in beweging te brengen. Om een brug te vormen tussen de reguliere en spirituele kant van geneeskunde. Al gaandeweg kwam ik bij hypnotherapie uit. Een methode waarbij je het onderbewustzijn aanspreekt en een verbinding kan maken tussen lichaam en geest. Om welk doel dan ook te bereiken. In contact zijn met jezelf en je omgeving.

Mijn oma zei altijd al : “Een zucht geeft lucht”. En dit werkt voor mij ook zo. Door goed adem te leren halen verbindt je weer je hoofd met je lijf en kom je terug in contact met je eigen energie.

grijs

Opleidingen & Trainingen
2021
HBO PDS-therapeut
2020
HBO Psychosociale Basiskennis
2019 Training Trauma en stress verwerking van der Kolk Instituut
          Post HBO Hypnotherapeut Maagband
2018 Training Yessolution
2018 – 2016 HBO Energetisch Therapeut (NLP, Regressie, Hypnotherapie (PDS), Innerlijke Kind Therapie )
2014 – 2016 Master Ecologische Pedagogiek (certificaten)
2015 Training M. Selekman oplossingsgericht werken met kinderen & jongeren
2014 Training Management Drives
2013  ICM Projectmanagement
2005 Training C. de Bruin Geef me de Vijf
2002 – 1998 HBO 1e gr. Lerarenopleiding Bachelor degree

Geïnteresseerd in hypnotherapie?

Wil je een gratis telefonisch kennismakingsgesprek plannen of heb je nog een vraag over hypnotherapie of over de praktijk? Neem gerust contact met mij op. Ik zal altijd binnen uiterlijk 2 werkdagen reageren.

Adres Jan Steenstraat 1, Deventer

Email info@hypnotherapie-deventer.nl

KvK 80581722